چرا خاویار اینقدر گران است؟

چندین دلیل برای گران بودن خاویار وجود دارد، از جمله محدودیت در تعداد ماهی‌های استورژن به دلیل بیش‌صید و زمان زیادی که طول می‌کشد تا یک ماهی استورژن به سن بلوغ برسد و بتواند تخم گذاری کند. همچنین، فرآیند برداشت و آماده‌سازی خاویار بسیار دقیق و زمان‌بر است.

چندین دلیل برای گران بودن خاویار وجود دارد، از جمله محدودیت در تعداد ماهی‌های استورژن به دلیل بیش‌صید و زمان زیادی که طول می‌کشد تا یک ماهی استورژن به سن بلوغ برسد و بتواند تخم گذاری کند. همچنین، فرآیند برداشت و آماده‌سازی خاویار بسیار دقیق و زمان‌بر است.

  • 02144050905
  • 09195111445

چندین دلیل برای گران بودن خاویار وجود دارد، از جمله محدودیت در تعداد ماهی‌های استورژن به دلیل بیش‌صید و زمان زیادی که طول می‌کشد تا یک ماهی استورژن به سن بلوغ برسد و بتواند تخم گذاری کند. همچنین، فرآیند برداشت و آماده‌سازی خاویار بسیار دقیق و زمان‌بر است.

ارسال نظر

Code Image