خاویار از تخم ماهی استورژن ساخته میشود که بسته به نوع استورژن، رنگ و طعم آن متفاوت است. تخمها پس از برداشت، شور و گاهی دودی میشوند تا طعمی منحصر به فرد پیدا کنند.
بله، افرادی که به سدیم بالا حساسیت دارند یا مشکلات خاصی مانند فشار خون بالا دارند، باید در مصرف خاویار احتیاط کنند. همچنین، افرادی که به غذاهای دریایی یا مواد خاص دیگری آلرژی دارند، باید پیش از مصرف ...
ادامه مطلبتشخیص اصالت خاویار میتواند دشوار باشد، به ویژه برای افراد غیرمتخصص. بستهبندی معتبر، برندهای شناخته شده، و اطلاعات دقیق محصول مانند تاریخ برداشت و شماره سری میتوانند نشانههایی از اصالت خاویار باشند ...
ادامه مطلباستخراج بیرویه خاویار از محیط طبیعی منجر به کاهش شدید جمعیت ماهی استورژن در سراسر جهان شده است. استفاده از خاویار پایدار، یعنی خاویاری که از مزارع پرورشی ماهی استورژن به دست میآید، به حفظ گونههای د ...
ادامه مطلباز نظر اسلامی، مصرف خاویار به دلیل آنکه از ماهی استورژن گرفته میشود و ماهیها به طور کلی حلال هستند، مجاز است. با این حال، برخی از علما ممکن است در مورد روش برداشت و آمادهسازی خاویار نظرات متفاوتی د ...
ادامه مطلب